3 cafenele carora sa le treci pragul daca ajungi in Londra

Dulciurile sunt bune, dar sunt si mai bune atunci cand vin insotite de poveste. Pentru ca, in final, nu atat ce troneaza in vitrina, ci mai mult energia locului te fidelizeaza.

Iti recomand trei cafenele din Londra unde trebuie neaparat sa ajungi!



Peggy Porschen

Peggy Porschen este unul dintre locurile cele mai fotografiate din Londra. Da, in mod surprinzator, cafeneaua-patiserie
Peggy Porschen face nu numai deliciul gurmanzilor si impatimitilor de dulciuri, dar si deliciul fotografilor si pasionatilor de calatorie, care sunt mereu in cautare de locuri de poveste.
Cafeneaua cu fatada roz, care ascunde deserturi rafinate si cafele savuroase, este celebra pentru ornamentele sale, care variaza de la flori sezoniere pana la inimi de Valentine's Day si brazi impodobiti de Craciun. (Am fost in preajma Craciunului la Londra, e superb). Nu poti sa ajungi la Londra si sa nu bei o cafea la Peggy Porschen.


Saint Aymes

O altă cafenea cu exterior superb, impodobita intr-un mod cuceritor, este Saint Aymes din Connaught Village. Ferestrele sale sunt imbracate natural in wisteria, o planta care te transpune intr-o lume fantastica, ceea ce o transforma intr-un loc in care te pierzi in

visare si arome de ciocolata. Nu ai cum sa nu-ti gasesti macar 15 minute..pentru o cafea cu poveste. 


Biscuiteers
 

Desi e greu sa faci un top, toate au acel ceva special al lor, Biscuiteers s-ar putea incadra cu succes in topul celor mai dragute cafenele din Londra. Cu un exterior alb-negru, care aminteste de ziarele vechi, tiparite, Biscuiteers te intampina cu o multime de sortimente de biscuiti aromati, colorati, cu bomboane, in forme creative. Biscuiteers e locul perfect in care sa iti incepi ziua - cu o cafea, un biscuit savuros si pulsul orasului.

  Foto. Pinterest


Vezi si 10 lucruri simple pe care sa le faci pana la finalul vietii!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un ceai cu poveste, va rog! BERNSCHUTZ&Co. Tea Hub&more.

Jucarii handmade cu suflet

Aici, Radio Vacanta! Muzica pe care o ascultam in anii '90 pe litoral. Iti amintesti?