Ceai la Lady Dinah's Cat Cafe Londra


Sa iti bei ceaiul de la ora 5 in Londra...este obligatoriu. Nu poti trece pe acolo fara sa te rasfeti cu ceaiul, sandwich-urile rafinate si fursecurile cu dulceata. Dar cum ar fi ca vizita ta sa fie acompaniata de prieteni necuvantatori?

Foto. Pinterest

S-au gandit si altii la asta, inaintea noastra, si asa au luat nastere cafenelele cu pisici. Ce este o cafenea cu pisici? Simplu: o cafenea\ ceainarie in care, pe langa degustarea delicateselor...te poti bucura de compania unei pisici sofisticate, istete, ingrijite, gata sa te intampine cu caldura si entuziasm.




 Foto. Pinterest
Asa
        cum
                fac
                     mai
                           toate
                                   necuvantatoarele ❤️💛



Lady Dinah's Cat Cafe Londra este un astfel de loc. Daca te numeri printre persoanele care cred ca nu e in regula sa bea un ceai sau o cafea intr-un loc in care se gasesc pisici, e bine sa stii ca la Lady Dinah's CatCafe Londra e colt de Rai, extrem de curat, cu reguli foarte bine puse la punct. Nu, nu vei gasi fire de par, pisici neingrijite, ulcele cu mancare si alte lucruri care, daca esti un cnservator, te-ar putea deranja. La sosire, vei fi rugat sa te speli pe maini si vei fi condus la o masa. Te vei putea juca, daca doresti, cu pisicile care vin alaturi de tine, insa nu este permis sa iei in brate pisicile care stau linistite la locul lor, sau pisicie care dorm. Totodata...nu vei deranja puii care dorm si nu vei hrani pisicile 🐱

Personalul este pregatit sa iti raspunda tuturor intrebarilor, sa te insoteasca in camera de joaca a pisicilor si sa ti le prezinte. Insa nu vor fi deranjate pisicile care nu se implica benevol in joc. Nu este neaparat necesar sa iti rezervi locul, insa este de preferat. La Lady Dinah'seste mai mereu plin, clientii sunt fideli, iar cu pisicile in centrul atentiei, locurile libere se imputineaza rapid.

💛❤️💙💚💜





Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un ceai cu poveste, va rog! BERNSCHUTZ&Co. Tea Hub&more.

Jucarii handmade cu suflet

Aici, Radio Vacanta! Muzica pe care o ascultam in anii '90 pe litoral. Iti amintesti?