Un ceai cu poveste, va rog! BERNSCHUTZ&Co. Tea Hub&more.

Daca ma intrebi ce imi place sa fac cel mai mult in timpul liber...nu o sa ma gandesc prea mult. Imi place sa merg la ceainarii, sa ascult muzica, sa descoper ceaiuri, sa testez deserturi sofisticate, sa experimentez tot felul de combinatii de plante.



Asa, in cautarile mele pe stradute laturalnice, am descoperit BERNSCHUTZ&Co.Tea Hub&more, o ceainarie cocheta -situata aproape de Gradina Icoanei. Desi ai putea fi tentat sa treci usor pe langa ea, afara se afla doar 4 masute - cu vedere la trecatori, daca ai incercat sa vezi ce se intampla pe acolo, ce e cu scaunele indreptate spre strada si de unde se aude muzica frumoasa...vei descoperi o adevarata poveste.



BERNSCHUTZ&Co te intampina cu liniste, muzica inistita, intr-un spatiu care te duce cu gandul la stilul de viata boem din Belle Epoque, in care vei gasi, bineinteles, o varietate de ceaiuri imbietoare si cateva deserturi care, trebuie sa recunosc, provoaca dependenta. Noroc ca unele dintre ele sunt vegane, deci poti manca linsitit (oricat iti doresti).

Meniul este atat de bogat incat trebuie sa mergi tu sa il studiezi. La prima vizita vei fi putin confuz: zeci de sortimente de ceai negru, galben, alb, verde, de fructe, Rooibos, amestecuri Ayurveda, amestecuri Chai sau indian te asteapta si nu iti va fi delco usor sa alegi. Insa, de la urmatoarea vizita, cand deja vei fi familiarizat cu deliciile, vei deveni, fara indoiala, fanul unui ceai.

Eu imi comand Sencha Japanese Cherry (aproape intotdeauna). E o poveste in sine. Iar alaturi de el merge perfect un tot de morcovi. Daca nu renunti la ciocolata, ai si cateva variante mai dulci!

Daca te gandesti ca un astfel de loc are preturi pe masura, fii linistit. Preturile sunt accesibile tuturor - incep de la putin peste 10 lei - si cu mult mai mici decat in alte ceainarii. In plus, ceaiul mic este foarte mare, iar ceaiul mare este...si mai mare! Pe langa ceaiurile, deserturile, limonadele si smothiurile delicioase, ai ca bonus si o oaza de liniste si inspiratie, in care poti citi, scrie sau, de ce nu, lucra. BERNSCHUTZ&Co e biroul perfect, situat intr-o zona centrala, in aer liber.


Pe timpul iernii...atmosfera de poveste se muta in interior, iar deliciile de sezon nu lipsesc. N-as vrea sa uit un lucru: chiar daca vii in vizita pe timpul verii, tot ar trebui sa arunci un ochi in interior, au o multime de cadouri speciale, sofisticate, unicat. Nu se stie cum descoperi darul perfect pentru o persoana draga. Tot draga e si  prezenta doamnei Adela, care te intampina acolo, mereu zambitoare - si te invita la diverse ateliere creative, uimitoare.(pe care ar fi bine sa le onorezi).

Daca treci prin Piata Romana, da o fuga si pe BERNSCHUTZ&Co. Scrie-mi daca ti-a placut!

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Jucarii handmade cu suflet

Aici, Radio Vacanta! Muzica pe care o ascultam in anii '90 pe litoral. Iti amintesti?