Top 6 intrebari ale oamenilor curiosi

Zilele trecute imi povestea o prietena cum s-a revazut, dupa mult timp, cu cativa amici\colegi\prieteni din facultate si cat de prost au facut-o sa se simta...cu clasicele intrebari. Eu am scapat de asta, dupa vreo doi-trei ani de intrebari si raspunsuri politicoase am inteles ca nu am cu cine sa fiu politicoasa si am scapat usor. Ea inca face ochii mari, dar experienta o va cali! Si, din vorba in vorba, am facut noi o selectie a celor mai stupide intrebari - puse de persoane pe care nici nu te poti supara.

Esti singura? Sau ai si tu pe cineva?

Nu se poate sa ffii intr-o relatie fara sa pui pe Facebook. Nu se poate asa ceva! Daca esti intr-o relatie, neaparat trebuie sa postezi. La fel sa faci si daca te desparti. Treci acolo"singura", divortata, ceva, orice, dar nu lasi lumea cu intrebari. Ca uite ce se intampla, ii confuzezi. Ai pe cineva? Pai si de ce nu zici nimic? N-ai? Pai ai grija, ca ai 30 de ani si ..cine te mai ia?

Tu cand te mariti?

Daca ai lamurit statutul, acum trebuie sa ai si o idee, vaga macar, despre cand te mariti. Nu ai idee? Cum adica? Ce mai astepti? Ti-o iau toti inainte. Pentru ce motiv nu te mariti? Cand vrei sa te mariti, la 70 de ani? Timpul trece! - Da, timpul trece oricum, nu va sta in loc nici daca te mariti. Ar fi o idee...


Da' un copil nu ai de gand sa faci, nimic-nimic?

Da' un copil nu ai de gand sa faci, nimic-nimic? Cand vrei sa-l faci, la 50 de ani? (de la 30 la 50 de ani sunt 20 de ani pe care i-a inghitit gaura neagra). Imi cer scuze, aproape scapasem din vedere ca trebuie facut pana la 30, ca sa fii si tu ca toata lumea. De ce? Nici ei nu stiu, dar se perpetueaza ideile, vorb'aia, alta implinire pe lume nu exista - in afara de copil.

Unde lucrezi? Tot acolo lucrezi? Mai stai mult, ai de gand sa schimbi sau merge treaba?

Tot acolo, daca nu e tot acolo..e dincolo. Daca e tot acolo inseamna ca-s bani buni, deci inseamna ca trebuie sa faci si tu o rata, sa ai casa ta. Chiar asa...ti-ai luat apartament? Nuuu? Ce mai astepti? Baga-ti mintile-n cap!
 
Cat castigi?

Daca e putin, e nasol, daca e mult..deja esti subiect de interes. Ia uite cat castiga. Cum o fi ajuns sa-i mearga asa de bine? Sigur a avut pile, doar nu se putea altfel.

Ai auzit ca X (cine stie ce a facut) ?

STOP conversatie! Daca nu ti-l vorbeste de bine pe X..e clar ca nu trebuie sa asculti barfe. Unii oameni au o placere stupida in a vorbi despre altii si a te atrage, cu o forta uluitoare, in discutie. Fugi cat poti! Fa un obicei din a vorbi oamenii numai de bine. Daca nu reusesti sa-i vorbesti de bine, evita sa vorbesti! Si evita-i pe cei care te provoaca. ( vezi cum poti fi un om mai bun)
 

Curiozitatea a ucis pisica. La propriu. Aproape ca si pe a mea, cand s-a aruncat in copaci..de la balcon.








Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un ceai cu poveste, va rog! BERNSCHUTZ&Co. Tea Hub&more.

Jucarii handmade cu suflet

Aici, Radio Vacanta! Muzica pe care o ascultam in anii '90 pe litoral. Iti amintesti?