Remediul Floral Bach

Terapia florala Bach este o metoda de vindecare emotionala foarte blanda, neinvaziva si subtila. Identificarea remediilor florale Bach care vor fi cele mai benefice, fie pentru tine, fie pentru altcineva, este un proces simplu de auto-reflectie si de observare. Pentru a alege remediile de care ai nevoie, gandeste-te exact cum te simti si in ce situatie te afli in momentul prezent. Trebuie sa fii sincera, sa constientizezi si sa recunosti ceea ce simti, pentru ca terapeutul sa iti poata pregati remediul potrivit dezechilibrelor tale.

Fiecare dintre cele 38 de remedii descoperite de Dr. Bach este indreptata catre o anumita stare emotionala.
Incepe prin a examina modul in care reactionezi la problema sau situatia care te domina, apoi fii sincera, recunoaste-ti temerile, problemele si starile si fii deschisa in a gasi echilibrul. Remediile Bach sunt deopotriva utile celor care nu se pot abtine de la a-i judeca pe ceilalti, a se simti inferiori, superiori altora, celor care se tem pentru motive neinsemnate, celor care se simt deprimati fara explicatie si, bineinteles, tuturor celor care simt ca au un dezechilibru emotional pe care nu il mai pot tine sub control.
Cine poate folosi remediile florale Bach
Remediile florale Bach pot fi luate de toata lumea - inclusiv de catre copii si administrate animalelor - in conditii de siguranta si fara teama de efecte secundare, supradozare sau dependenta. Desi nu sunt menite sa inlocuiasca tratamentul medical acolo unde este necesar, ele pot fi utilizate impreuna cu acesta si ca o completare a oricarei alte forme de tratament.

Dr Edward Bach, initiatorul acestei terapii, si-a folosit pregatirea si experienta in domeniul bacteriologiei, al terapiei cu vaccinuri si al homeopatiei, pentru a ajunge la o noua filosofie de wellness. Culminarea lucrarii sale a fost crearea celor 38 de remedii florale Bach, cunoscute la nivel global ca fiind eficiente si foarte delicate!
Dr Bach a decis sa paraseasca practica medicala clasica si sa se concentreze asupra homeopatiei. A parasit Londra si a inceput sa caute esente de plante si  sa cerceteze efectul lor asupra oamenilor. Astfel, el a clasificat  38 de flori, din care a extras 38 de esente cu care a reusit sa vindece bolile pacientilor, luand in considerare starile lor emotionale. Dr. Bach a descoperit ca anumite esente de flori au condus la auto-vindecare, deoarece au purificat pacientul de emotiile si starile negative care le-au afectat sanatatea.
Terapiile florale Bach ajuta la diluarea emotiilor negative si la eliminarea atitudinilor defectuoase, astfel incat sa conduca la calmul si multumirea pacientului. Utilizarea esentelor ajuta la combaterea stresului, anxietatii, depresiei, furiei, fricii, vinovatiei, ingrijorarii si a multor alte sentimente deranjante. Esentele te pot ajuta sa iti imbunatatesti starea emotionala si mentala, echilibrand astfel corpul si mintea.
Vezi aici detalii despre terapia care schimba vieti!
Iti poti imbunatati calitatea vietii cu ajutorul remediilor forale Bach, doar discutand cu un terapeut si gasind formula potrivita pentru tine. Daca ai nevoie de cel mai bun psiholog portabil, care incape intr-un sticluta si nu iti cere niciodata programare, iti recomand Remediile Florale Bach. Poti descoperi ce remediu ti se potriveste discutand cu un teraput avizat in domeniu. Iti recomand Alexandru Ivan, terapeut Bowen nivel Master, acreditat de catre Academia de Tehnica Bowen din Australia.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Un ceai cu poveste, va rog! BERNSCHUTZ&Co. Tea Hub&more.

Jucarii handmade cu suflet

Aici, Radio Vacanta! Muzica pe care o ascultam in anii '90 pe litoral. Iti amintesti?